Ontmoet de blogger | Tanja

door | jun 13, 2017 | blogger | 0 Reacties

Ik droom altijd weg van Tanja haar prachtige huis, en vond het tijd om meer over haar te weten te komen! So, here we go..

#### Hoi! Wie ben jij?
Hi! Ik ben Tanja (25) en samen met Ingmar en hond Rocco wonen we nu 3 jaar in dit huis. We zochten een huis met een twist, net even anders dan anders. Dit huis heeft een speelse indeling en dat vinden wij zo leuk!

#### Waar ben jij opgegroeid?
Ik ben opgegroeid in Dordrecht.

#### Waar staat jou huis? Vertel eens iets over je woonplaats en wat de charmes zijn van deze plaats.
Ik woon nog steeds in mijn geboortestad. Wat mij vooral aan deze stad bindt zijn de mensen die er wonen. Ik kom uit een grote familie dus ik vind het fijn als ik bijvoorbeeld zo eventjes langs mijn zus kan gaan! ­čÖé Daarnaast heeft Dordrecht een hele mooie oude binnenstad. Maar ik sluit niet uit dat ik ooit nog eens in een grote stad zoals Rotterdam of Amsterdam zal wonen. Ik hou van het stadsleven! Heerlijk die drukte en levendigheid om je heen.

#### Wat doe jij in het dagelijks leven? Werk je naast het bloggen? En wat is er zo leuk aan je baan?
Ik ben oorspronkelijk orthopedagoog, maar sinds een jaar werk ik voor mezelf als letselschade jurist. Iets heel anders dus, maar het bevalt heel goed! Naast mijn werk als jurist ben ik steeds meer bezig met bloggen en fotografie. Een fijne combi!


#### Waar herkennen mensen je stijl aan?
Licht en rustig. En Rocco steelt natuurlijk af en toe de show ­čśë

#### En je interieurstijl? Wat kenmerkt je stijl?
Mijn interieurstijl is vooral licht en rustig. Ik houd van de natuur en dat probeer ik ook in huis terug te brengen, bijvoorbeeld met de IXXI boven de tafel, het bomenbehang en het behang op mijn werkkamer.

#### Wat vind je lelijk in een interieur? Wat is volgens jou een absolute afknapper?
Ik houd niet van inrichtingen die zo van een plaatje of showroom zijn overgenomen. Een interieur moet wel iets van jezelf zijn! Natuurlijk kun je geïnspireerd zijn door iets of iemand, maar ik vind het wel belangrijk om er een eigen stempel op te drukken.


#### Vertel ons wat je grootste miskoop is van het afgelopen jaar
Die heb ik eigenlijk niet! Ik probeer steeds meer goed te overdenken wat ik koop.

#### En hoe lang ben je al actief als blogger?
Ik blog nu een ongeveer een half jaar. Ik heb er helaas niet altijd evenveel tijd voor als ik zou willen!

#### Wat wil je bereiken met je blog?
Mensen inspireren! Leuke DIY idee├źn uitwisselen en mooie momenten delen

#### Voor welke blogger heb jij bewondering? En zou je wel eens een dag mee op stap willen?
Ik lees heel graag de blog van Judith Slagter. Zo tof wat zij met bloemen kan! Binnenkort ga ik een dagje met haar mee op stap en geeft ze me een kijke achter de schermen :). Daarnaast lees ik heel veel andere interieurblogs.


Prachtige creatie door Judith Slagter

#### Deel je leukste woonwinkeltjes/adresjes
Het leukste zijn de winkeltjes die je onverwachts tegenkomt als je aan het shoppen bent in een leuke stad. Een tip in Dordrecht is Florale-extase, daar hebben ze vaak hele bijzondere plantjes! Verder shop ik graag bij Loods5, S├Şstrene Grene en Sissy-boy Homeland

#### Heb je ook een handige tip voor andere bloggers?
Vergelijk jezelf niet met anderen, wees gewoon lekker jezelf! Dan geniet je het meeste van het bloggen ­čÖé


#### Wat is je guilty pleasure?
Dat is ongetwijfeld alles met chocolade! ­čÖé

#### Waar ben je bang voor?
Als ik op een hoog gebouw sta moet ik wel eventjes slikken! Continue strijd tussen genieten van het uitzicht en niet naar beneden durven kijken.

#### Wat weten wij nog niet over je?
Ik sport zo’n 3 a 4 keer in de week. Vooral spinning, bootcamp en krachttraining. Ik vind het allemaal heerlijk!

#### Mooiste moment in je leven?
Zoveel mooie momenten om uit te kiezen, maar onze New York reis vorig jaar behoort wel tot de hoogtepunten! Echt een geweldige stad!

Ik vond het super leuk je te mogen interviewen Tanja! En ik ben vast niet de enige die fan is van je mooie huis. Wat vind jij van Tanja haar interieurstijl?

Liefs,
Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Hoe het nu met ons gaat

Hoe het nu met ons gaat

Het voelt voor mij nog steeds als de dag van gisteren, de geboorte van ons meisje Nore. Maar de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Zo hard, dat ik alweer een tijdje aan het werk ben. Stiekem was dat best even wennen. Lees je mee hoe het nu met ons gaat? ####...

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ode aan de liefde met Instagrammers #2

Ik kan er altijd zo van genieten, liefdesverhalen. Helemaal als het gaat om mensen die we stiekem al wat langer kennen via Instagram. Ben jij ook zo benieuwd hoe zij hun ware liefde vonden? Wie versierde wie en hoe lang zijn ze al bij elkaar? Je leest het hier! ####...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus┬áStyle Your Home┬áhoop ik je te kunnen inspireren over all├ęs wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees┬áhier┬ámeer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIE├őN