Onze nieuwe woonkamer met Arte behang

door | mrt 11, 2021 | interieur | 0 Reacties

Good things take time, en dat is precies zo met het inrichten van een woning. Al kan de basis nog zo mooi zijn, als je alles in 1x inricht, leeft je interieur niet. Steeds probeer ik iets toe te voegen wat de ruimte af maakt, mooier aankleed of wat echt een toevoeging is.

Deze woning is echt heel anders dan ons vorige huis, ook qua stijl. Nu is alles strak, in het vorige huis was alles scheef, oud en had het allure. Allure wat dit huis ‘nog’ mist. Maar zelfs in een nieuwbouwhuis kan je sfeer brengen. Door verschillende materialen te gebruiken, zoals behang, verf, donker hout en licht hout, vloerkleden en mooie linnen gordijnen. En dat is precies wat ik wilde bereiken!

Het stond al een tijd vast: er moest mooi design behang achter de televisie komen, net als in het vorige huis. Want een televisie is niet het mooiste item in een woonkamer, maar als je er prachtig behang achter plakt, kan deze hoek een eyecatcher worden. Zo’n muur waar je steeds vaker naar wilt kijken.

In mijn zoektocht naar behang kwam ik al gauw op die van Arte, prachtig behang maar wel aan de prijs. Maar echt, zodra je de rollen gezien hebt, snap je ook waarom. Ongelooflijk zoveel details, glans en textuur er in ons behang zit!

We kozen voor de Arte Monsoon Facet, een creme behang in de kleur 75300. Een lichte kleur, mooi beige. Zodra de zon op het behang schijnt zie de mooie vlakken (de facetten), maar het is niet heel erg opvallend. En dat vind ik mooi! Ik weet dat er ook donkere tinten van dit behang verkrijgbaar zijn maar deze blend perfect bij onze muurkleur ‘Schoolhouse White’ van F&B.

Wel wat lastiger vast te leggen op beeld haha, dus ik heb mijn best gedaan de hoek van de zijkant te fotograferen. Zo zie je de vlakken het beste.

Het behang is bovendien stevig en spatwaterdicht, dus ook prima bestand in bijvoorbeeld de keuken of bijkeuken. Wil je een uniek behang? Dan is het merk Arte echt de moeite waard om op te zoeken. Naast dit grafische behang hebben ze ook veel eigenzinnige prints, rijke kleuren en interessante effecten in hun collectie.

Wat vinden jullie van dit prachtige resultaat? Gauw meer blogs over ons nieuwe huis!

Deze blog is mogelijk gemaakt door Colored Walls, via MisterDesign.

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN