PVC of toch een houten visgraatvloer in ons nieuwbouwhuis?

door | apr 14, 2022 | interieur | 0 Reacties

Toen wij dit huis kochten en het werd gebouwd, was er 1 ding duidelijk. Maurice en ik droomden beide over een lichte, houten visgraatvloer. Liefst eentje die weinig onderhoud nodig heeft en ook geschikt is voor vieze kinderhandjes, blote voetjes en bestand is tegen krassen.

Met een heel wensenlijstje gingen wij op pad naar meerdere vloerenwinkels. Vanwege onze vloerverwarming in ons gasloze huis bleek een echte houten vloer nog wat lastiger te realiseren. We hebben ons er zeker goed in verdiept maar kwamen er al gauw achter dat er meer nadelen dan voordelen aan zaten.

Dit leidde ons tot een zoektocht op internet en in de omgeving naar een alternatieve (houtlook) vloer. We hebben nog nagedacht over laminaat maar vonden de echtheid hiervan toch minder. Toen kwamen we Stile Floors uit Genemuiden tegen, een dorpje verderop. Zij bieden een stalenservice aan en komen persoonlijk bij je thuis zodat je alle vloeren in je eigen woonkamer kunt bekijken. Zo onwijs fijn! Door deze service kun je de vloer van je keuze in elk daglicht zien en zo beter je keuze maken.

Gert-Jan kwam eind december 2020 bij ons langs met zijn selectie voor ons nieuwe huis, op basis van wat ik had doorgegeven. Wij hebben gekozen voor de visgraatvloer Sophia in licht eiken. Een prachtige, lichte en warme vloer die niet te druk oogt maar wel toch genoeg visgraatmotief laat zien.


De vloer is super fijn in onderhoud. Vieze sporen van laarsjes veeg je zo weg, en krassen doet hij vooralsnog niet. Wij zijn heel erg tevreden over deze visgraatvloer en over de service van Stile Floors en kunnen het bedrijf dan ook aanbevelen!

Heb je nog vragen over onze mooie PVC vloer? Stel ze dan hieronder!
Liefs, Greet

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN