Review Muuto Tray burgundy

Ik moest er een tijdje op wachten maar dit alles was zeker de moeite waard. Lees jij mee over welk product ik het heb?

Als je net als ik een liefhebber van design bent, ken je vast het merk Muuto wel. Het merk staat voor Scandinavisch design met een twist. Veel mooie aardetinten vind je terug in de collectie fall/winter 2018. Ik viel voor de prachtige tray van Muuto, welke in twee verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Op zoek naar een mooi dienblad bleek nogal een lastige zoektocht. Ik vind heel veel dienbladen niet mooi genoeg of cheap ogen. Gelukkig kreeg ik een nieuwsbrief van MisterDesign waarin ze deze prachtige Muuto Tray weergaven. Je vind hier trouwens ook nog andere mooie dienbladen in iedere prijsklasse.

Ik bestelde de platform tray een aantal weken geleden, maar er zat een lange levertijd op. Toen de tray afgelopen week ineens werd bezorgd door de postbezorger was ik blij verrast! Daar was 'ie eindelijk. Het design van de tray is prachtig, loopt mooi in elkaar over en de kleur is dieprood, tussen bordeaux en bruin in. Echt een mooie aardetint.

Ik gebruik de tray overal in huis, van de slaapkamer tot de keuken. De houten laag van fineer kan er uit gehaald worden zodat je deze gemakkelijk kunt schoonmaken. De tray is licht en gemaakt van kunststof, en kan zelfs in de vaatwasser. Wel de houten laag verwijderen. Wist je dat deze tray is ontworpen door een design studio, genaamd Industrial Facility? Muuto werkt veel samen met designers en dat vind ik zo gaaf. Zo blijft de collectie vernieuwend.

Wat vind jij van deze mooie tray? Gebruik jij zelf ook vaak een dienblad om drankjes op te vervoeren?

Ik schreef deze blogpost in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf regelmatig reviews voor deze webshop.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *