Review HAY DLM tafeltje

Ik ben al jaren fan van het HAY DLM tafeltje en ik heb hem eindelijk! Yeeeee! Ben je benieuwd naar mijn ervaringen?

Ik ben altijd al fan geweest van het merk HAY. Het design, de tafeltjes, hun kleurgebruik; eigen vind ik alles mooi. Hoewel het DLM tafeltje al jaren op mijn lijstje stond, kocht ik hem nooit. Maurice zag mij al aankomen met weer een ander bijzettafeltje. Maar geeft toe, deze is wel erg handig met haar lichtgewicht en handy handvat.

Toen Flinders mij vroeg of ik een product uit hun geweldige webshop wilde reviewen hoefde ik niet lang na te denken natuurlijk! Ik koos voor een HAY Don't leave me tafeltje in de kleur lavendel. Want iedereen heeft al zwart, wit, grijs of pastelroze. Toen ik op de bestelknop drukte moest ik toch wel even slikken, wist ik het zeker dat ik voor lila zou gaan? Had ik vroeger niet een hekel aan paars?

De volgende dag werd het tafeltje al geleverd door de postbode in een gigantische doos met grote letters 'HAY' op de doos. Ik vraag mij dan altijd af wat de postbode wel niet van mij denkt als hij het zoveelste pakketje brengt. Soms moet je niet te lang nadenken bij zulke gedachtes hihi. Bij het uitpakken werd ik toch wel lichtelijk nerveus, wat als de kleur heel erg zou vloeken bij mijn lavendel velvet poef? Gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. De kleur lavendel is prachtig! Een interessante tint tussen roze en rood in en ook nog eens goed te combineren met grijs, beige, zwart en lichtroze. Het tafeltje staat mooi in onze woonkamer maar ook prachtig op onze slaapkamer!

Het DLM tafeltje is gemaakt van gepoedercoat staal en easy to clean. Ook is 't tafeltje ontzettend licht en gemakkelijk mee te slepen door het hele huis. De opstaande rand is vooral handig als je kleine kinderen hebt en er eens een limonadeglas omvalt. Het formaat wat ik bestelde is de kleinste maat met een diameter van 38 centimeter. En ik ben blij dat ik dit formaat besteld heb want de 48 centimeter variant zou toch te groot zijn geweest.

De kleuren van het tafeltje passen goed bij mijn mooie verwisselbare beddengoed van Tine+Mia en het lavendel kussen van By Mölle. Het beddengoed heeft zulke leuke details, zoals de quotes op de omslag. Wat vind jij van mijn nieuwe bijzettafeltje en van de kleur? ♡

Deze blog schreef ik in samenwerking met webshop Flinders. Ik schrijf altijd eerlijk over een product of merk op mijn blog.


Reacties

Liza 6 years ago

Wat een tof tafeltje zeg! Die kleur heb ik nog niet eerder voorbij zien komen, maar is zeker mooi voor het najaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *