Review You-Tube vaas Van Tjalle en Jasper

Je kent vast het toffe merk Van Tjalle en Jasper wel uit de VT Wonen en van Instagram. Ik mocht een prachtige vaas van de nieuwe collectie reviewen, lees snel verder!

Tjalle en Jasper, twee stoere mannen die hun eigen designmerk hebben opgezet in 2012, zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. De ontwerpen hebben een minimalistische, orginele vorm. Deze zijn bovendien praktisch in gebruik omdat je bijvoorbeeld de Mini Spot heel gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Doordat veel ontwerpen als een bouwpakketje worden geleverd, scheelt dat kosten. De ontwerpen van Tjalle en Jasper zijn niet geïnspireerd op de trends uit de woonbladen en dat maakt juist het merk zo sterk!

Zo zie je hoe gemakkelijk het is om de mini Spot in elkaar te knutselen. Ik zelf had het lampje binnen 10 minuten in elkaar gezet, en dat is voor mij (want ik heb soms twee linkerhanden) best snel! Tof ontwerp he?

Design meets spiegel

Tjalle en Jasper zijn goed bezig, een van de nieuwste aanwinsten uit hun collectie is de You-tube wandvaas. Zoals de naam al zegt is het een vaas die je aan de muur kunt hangen. Maar het is geen simpele vaas, het is tegelijkertijd ook een spiegel. Door de reageerbuisjes van glas reflecteert je bloemstuk als het ware en de spiegel vergroot het.

Ik vind het design van deze vaas echt geweldig! Eenvoud, minimalisme en natuurlijke elementen komen allemaal samen in dit ontwerp. De vaas is vrij zwaar en je moet er goed voor zorgen dat je een schroef gebuikt i.p.v. een spijker bij het ophangen van de vaas. En hang hem goed hoog, zodat je er niet tegenaan stoot.

Less is more

Als bloemen gebruikte ik losse veldbloemen die passen bij de kleuren in ons interieur, lichte pasteltinten. Snijd de bloemen op maat en stop een beetje plantenvoeding in de reageerbuis, zodat je bloemen langer happy zijn. Bij deze vaas geldt: less is more. De vaas laat iedere bloem stuk voor stuk mooi uitkomen en heeft dus weinig nodig. Om de vaas mooi uit te laten komen heb ik eerst verschillende plekjes in huis uitgeprobeerd waar hij het mooist tot zijn recht komt.

Eyecatcher in iedere ruimte

Ik vind de vaas in de slaapkamer op dit moment heel gaaf, zo is wakker worden een stukje leuker met dit uitzicht. Welk item staat er op jouw wishlist van Tjalle en Jasper en wat vind je van deze toffe vaas? Laat het weten in een reactie!

Ik schreef deze blogpost voor het toffe merk Tjalle en Jasper. Op mijn blog schrijf ik altijd eerlijk over een product of review.


Reacties

Greet 6 years ago

Dankjewel mama!

Ciska 6 years ago

Leuk zeg!

Greet 6 years ago

Super tof om te horen Charissa! Ja het is echt een beauty :) fijne dag,

Liefs

Charissa 6 years ago

De vaas is prachtig! Ik heb al de mini-spot van Tjalle en Jasper en ben daar (nog steeds) zeer blij mee!

Charissa (@wooonn_)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *