Schoencadeautjes inspiratie voor je dreumes

Ik kreeg veel de vraag welke cadeautjes Nore dit jaar van de Sint in haar schoen krijgt. Nu ze er steeds meer van mee krijgt besloot ik mijn cadeautjes met jullie te delen!

Vorig jaar vierden wij ook Sinterklaas met de familie, maar toen was Nore nog maar een half jaar oud. Die heeft er toen dus weinig van meegekregen. Dit jaar is dat wel anders. Ze zegt al steeds "Klaas"! En zingt de liedjes stilletjes mee. Het is echt al heel schattig. Daarom besloot ik dit jaar haar schoentje wel te gaan zetten. Ook al zal ze nog steeds niet helemaal begrijpen wie Sinterklaas is, de voorpret- en het inpakken is al zo'n feest (voor mama!) ;-) Daarnaast ben ik ook heel benieuwd wat jullie voor je kindje in de schoen stoppen?

Hoor wie klopt daar kinderen

Ik heb deze schoencadeautjes bijna allemaal online gevonden, sommige kan je shoppen met een kortingscode, en anderen komen bij de kringloop vandaan. Ook een goede tip trouwens, want waarom zou je alles gloednieuw kopen? Nore speelt bijvoorbeeld heel graag met puzzels, die zijn bij de kringloop vaak te vinden onder de 2 euro, terwijl je bij de Hema zo 9 euro betaald. Ook is ze gek van Maileg muisjes, dus daar heb ik ook een paar van gekozen.

1. Maileg koffertje (met inhoud!)

Een schoencadeautje is een schoencadeautje. De koffertjes van Maileg zijn hiervoor echt perfect. Klein formaat en ontzettend schattig! Ik bestelde voor Nore het servies en de gebakjes, maar je hebt bijvoorbeeld ook losse koffertjes van Maileg waar je zelf nog een klein presentje in kunt stoppen. Echt een aanrader. (€ 25,95 via Scandiborn)

2. Stickervellen/boekjes/kleurboeken

Een grote hit hier, en misschien ook wel bij jullie thuis? Nore is gek op stickers en plakt ze dan ook het liefst overal op. Ze heeft er heel veel lol mee en ze probeert de kleurplaten ook al echt in te kleuren. Bovendien een low budget schoencadeautje. Deze is van de Hema (€ 1,50, Hema.)

3. Maileg muisjes

Ook zo'n leuk en klein cadeautje waar de meeste kindjes heel erg blij mee zijn- Maileg muisjes! Ook erg leuk om bijvoorbeeld ieder jaar een muisje aan te schaffen met verjaardagen en Sinterklaas. Want het is best prijzig speelgoed. (€ 19,95 via Scandiborn)

4. Houten dieren Holztiger

Houten speelgoed is hier sowieso favoriet. Vooral omdat het duurzaam is en dus geen rare stoffen bevat, maar ook omdat het ontzettend mooi staat en jaren mee kan. Houten speelgoed gaat hier dus ook niet weg en kan ook nadat Nore het niet meer leuk vind als decoratie dienen. Neem nu deze leuke diertjes van Holztiger! Perfect voor in de schoen. (vanaf € 7,95 via I love speelgoed)

5. Kerststal Sissy Boy

Onwijs leuk deze kerststal van Sissy Boy. Mooi om neer te zetten en spelenderwijs je kindje kennis te laten maken met het verhaal van Josef en Maria. Echt magisch als je het mij vraagt! (€19,95 via Sissy-Boy Homeland)

6. Leesboeken of mooie prentenboeken

Boeken zijn hier sowieso favoriet. Nore heeft nu echt de leeftijd dat ze het leuk vind om voorgelezen te worden. Dus wat mij betreft heeft ze nooit genoeg boekjes. (vanaf €11,95 via I love Speelgoed)

7. IJsjes, groente en fruit, houten etenswaren

Nore is er gek op, spelen met houten fruit, groente en doen alsof ze haar poppen eten en drinken geeft. Ook ontzettend leuk speelgoed voor het keukentje, maar misschien ook voor een zelfgemaakte marktkraam of voor het spelen van winkeltje? Mogelijkheden zat! (€ 44,95 via Scandiborn)

8. Maileg slinger

Niet 'speelgoed', maar wel hele toffe decoratie voor de kinderkamer. Deze mooie slinger is toevallig ook van het merk Maileg. (€ 28,00 via Mevrouw Aardbei)

9. Knuffels heb je nooit genoeg

Ik verzamel ze al sinds de geboorte van Nore, knuffels. Soms krijgt ze er eentje, soms koop ik er eentje. Op dit moment is Nore helemaal gek op haar Octopus van Jellycat, en deze kat leek me ook heel erg cute. (€ 25,95 via I love Speelgoed)

10. Lekker kliederen

Favoriet bij de kindjes op de opvang, lekker verven met de handjes. En natuurlijk ook leuk voor thuis. Wel even de boel afplakken :-)

Shop de Maileg muisjes, accessoires en het ijssetje van Kidsconcept nu met 15% korting bij scandiborn.com met de code 'sinterklaas15', you are welcome!

Wat stoppen jullie bij jullie kind(eren) in de schoen? Ben benieuwd!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *