Slaapkamer makeover deel ||

De vorige keer verklapte ik jullie dat onze slaapkamer nog niet helemaal klaar was. In deze post laat ik je zien welke veranderingen onze slaapkamer heeft meegemaakt. Lees gauw verder!

In mijn vorige blog schreef ik dat onze slaapkamer een mini makeover had gekregen, maar in deze post zul je zien dat deze mini-makeover wel iets te zacht is uitgedrukt. Onze slaapkamer heeft namelijk een accentkleur gekregen en een heus 'thema'. En ik ben heel erg blij met het eindresultaat!

Vakantiekriebels

Zoals jullie vast wel weten zijn Maurice en ik naar Bali op vakantie geweest. Het was een paradijsje op aarde en ik zou zo weer terug willen. Helaas laat ons budget dat nu nog niet toe, haha. Om die vakantieherinnering zo lang mogelijk vast te houden is het zoeken naar items waar je een vakantiegevoel van krijgt een mooie oplossing. Ik denk bij palmbomen gelijk aan onze vakanties en heb al mijn hele leven een soort fascinatie voor deze planten. Hoe fijn is het als je bij het wakker worden gelijk weer denkt aan je vakantie?

Botanische trend

En voila. Ik koos voor een botantisch tintje voor de slaapkamer met het palmbomen behang van Graham en Brown (o.a. ook te koop bij Karwei). Omdat het behang zwart-wit is, is deze prachtig te combineren met kleur en blijft het patroon tijdloos. Natuurlijk is het best een heftige eyecatcher en daarom koos ik juist voor de smalle wand in de slaapkamer. De deur breekt zo het geheel, maar de wand blijft speels. De hangstoel komt meteen een stuk mooier uit doordat het bamboe het natuurlijke gevoel van de ruimte versterkt.

Warme najaarskleuren met Essenza

Om het botanische gevoel door te trekken in het beddengoed en in de rest van de kamer koos ik voor kussenhoezen voorzien van palmbomen. De prachtige accessoires (sprei, plaid en het kussen) haalde ik op bij Essenza in hun prachtige showroom en past prachtig bij de palmbomen print op de muur.

Zo combineer je bordeaux

Misschien niet een gemakkelijke kleur, maar rood is dé trend voor het najaar. En zo style je 'm. Combineer de kleur met zachte poedertinten om het rode minder hard te maken. Of kies juist voor een mix met natuurlijke kleuren, zoals bruin, beige, oranje en oker. Je vind de donkerrode sprei, het lichtroze plaid, en het rode furry kussen hier. Je vind hier ook prachtige badlakens voor je badkamer of fijne zachte pyama's. Wil je je slaapkamer een boost geven? Kies dan eerst het beddengoed uit en bijvoorbeeld de kleur van de muur. Start daarna pas met het zoeken naar accessoires in een accentkleur zoals ik heb gedaan. Mix en match vooral om je slaapkamer te voorzien van verschillende materialen. Zo ga je niet de mist in!

Hoe vinden jullie de makeover geworden? Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en waan mij nog even verder in de jungle hihi. Slaap lekker!

Deze blogpost bevat product placement van Essenza Home. Ik werk alleen samen met merken of bedrijven waar ik achter sta. Zo ging ik persoonlijk bij Essenza langs om de materialen te bekijken.


Reacties

Ciska 1 year ago

Zo sfeervol ! Mooie kleuren gebruikt. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *