Review | Tik Tak met Zuiver

Tijdens mijn bezoek aan de showroom bij Zuiver afgelopen zomer viel mijn oog al op dit item. Ben jij benieuwd wat ik onlangs aanschafte? Lees gauw verder!

Toen wij vorig jaar ons huis kochten, had ik weinig tot geen klokken. Inmiddels heb ik er al een aantal in mijn bezit, de Zuiver pulp klok die in de woonkamer hangt en de minimalistische klok van Puik design. In eerste instantie zocht ik een klokje voor in onze werkkamer, welke we aan het opknappen zijn. Tijdens een uitstapje naar de showroom van mijn favoriete merk Zuiver viel mijn oog op de Tik-Tak variant. Een leuk minimalistisch klokje. En nu heb ik deze ook in mijn bezit!

Zoals ik al vertelde zijn wij bezig met onze werkkamer. Jullie weten misschien nog wel dat ik afgelopen zomer een plaatje deelde van de donkerblauwe muur. Maar natuurlijk is er ook nog het gedeelte waar ik blog en waar mijn vriend werkt. Het Zuiver klokje krijgt daar dan ook straks zijn 'vaste' plekje als de kamer klaar is. Binnenkort meer over deze kamer!

Ik stylde het toffe klokje van Zuiver in de slaapkamer. Hij komt daar ontzettend mooi tot zijn recht. Het betonnen frame lijkt bijna wel weg te vallen in de muur, zo goed matcht het klokje bij de stenen muurkleur. Het klokje is licht van gewicht en kan dus gemakkelijk worden opgehangen aan een kleine spijker. Zo kan je het klokje gemakkelijk overal in huis neerhangen. En een leuk detail; het pendeltje beweegt op en neer net als een ouderwetse koekoeksklok. Mocht je nieuwsgierig zijn waar ik het klokje bestelde neem dan een kijkje bij webshop Eyoba. Daar verkopen ze heel veel toffe interieurspulletjes bijvoorbeeld van Zuiver maar ook eetkamerstoelen en tafels. Een budgetvriendelijke online shop!

Wat vinden jullie van het klokje? Schattig formaat he? Ik laat jullie gauw het resultaat van onze werkkamer zien!

Ik schreef deze blogpost in samenwerking met webshop Eyoba. Ik ontving deze klok om er een eerlijke review over te schrijven en deze te fotograferen in mijn eigen huis.


Reacties

Greet 5 years ago

Hi Verie, dankjewel! Leuk klokje he? Fijne avond!

Verie 5 years ago

Geweldig, wat een prachtig klokje!

Lieve-groetjes,
Verie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *