Review Tile klok Leff Amsterdam

Een paar weken geleden ontving ik wel een heel leuk pakketje. Ik griste het nog net niet uit de handen van onze postbode. Ben je benieuwd?

Ik ben gek op Design accessoires. Vooral plaids en kussens horen daarbij (tot grote verbazing van mijn vriend) maar sinds de aanschaf van mijn Puikart klok vorig jaar vind ik veel items waar je een wijzer op ziet prachtig. Misschien gek, maar ik kan zelf heel goed de tijd inschatten. Mijn vriend daarentegen wil graag weten hoe laat het is. Het liefst hangen er overal klokken in ons hele huis.

Tegenwoordig zijn klokken en wekkers niet alleen praktisch, ze zijn ook nog eens prachtig om naar te kijken! Bijzondere ontwerpen en tijdloze modellen, daar houdt ik van. Via de site van Mister Design werd ik langzaam verliefd op de prachtige Tile Klok van LEFF Amsterdam , ontworpen door Robert Bronwasser. Een beauty van een klok die met zijn keramieken kast en bamboe wijzers al een tijd (leuke woordspeling) op mijn wensenlijst stond.

De verpakking - een witte luxe doos - is al een cadeau op zich. En wat is hij groot! Fijn, want zo'n mooi ontwerp verdiend een mooi plekje in huis. Op de piano, of op de vensterbank. En binnenkort ook boven onze bank als de lederen plankendragers hangen.

De rustige kleuren van de klok, het minimalistische ontwerp: in één woord perfect. De meeste klokken moeten helaas aan de muur hangen (bah, gaten boren) maar deze kan gelukkig staan want hij is stevig en robuust genoeg. Je hoort hem niet tikken, wat een groot voordeel is als je gewoon even rustig een tijdschriftje wil lezen.
In de doos zit zelfs een speciale servicekit; een schoonmaakdoekje, handleiding en schroeven voor het ophangen + een AA batterij. Handig hoor Leff!

Mocht je het merk nog niet kennen? Deze Amsterdamse designers hebben naast Designklokken nog veel meer mooie dingen in het assortiment, horloge's en wekkers bijvoorbeeld. Neem snel een kijkje! Wat vind jij van mijn nieuwste huisgenoot?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf op mijn blog altijd eerlijk over een product of merk.


Reacties

Lydia 7 years ago

Ik was de gelukkige en ontving de prachtige tileklok!! Maar….ik zou hem graag ophangen, kunt u mij adviseren hoe ik dat het best kan (laten) doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *