Trend: modulaire banken van nu

door | dec 19, 2023 | interieur | 0 Reacties

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op te pakken! Anderhalf jaar geleden schreef ik mijn laatste post hier over ons nieuwbouwhuis. Inmiddels is het al bijna weer 3 jaar geleden dat wij in ons nieuwe huis in Zwolle trokken. Er is zoveel veranderd! Zo hebben wij er inmiddels een prachtige zoon bijgekregen, Ted. We zijn zo trots op ons gezin van vier!

Met de de komst van Ted focus ik mij tegenwoordig meer op mijn Instagram en lopende interieuradviezen. Dit gaat erg goed. Jullie worden ook altijd erg enthousiast van onze verbouw- en klus updates. Daarom kan ik alvast verklappen dat er binnenkort weer een (grote!) verandering aankomt, namelijk onze woonkamer! Jawel, de muren, onze bank en zelfs het vloerkleed gaan we veranderen. Daarom vond ik het vandaag tijd om mijn te focussen op modulaire banken, de trend van nu. Lees je mee? Volg onze avonturen natuurlijk via Instagram, waar je dagelijkse updates krijgt.

#### Modulair = populair
Modulair, wat? Indien je niet zo thuis bent in de interieur wereld kan deze term je niet bekend voorkomen. Modulair is de trend van nu! En niet gek ook, want deze bank benaming is zo fijn omdat je altijd kunt wisselen met je opstelling en dus niet aan een vaste bank gebonden bent. Bovendien zijn modulaire banken vaak wat strakker, passend bij het Scandinavische en Japandi interieur van nu. Prominent heeft zulke mooie banken in hun assortiment. Zij gaan ontzettend goed met de trend van nu mee en hebben hun stijl, looks en social media helemaal aangepast naar de trendy doelgroep van nu.

Nog een voordeel aan modulaire banken: ze zijn ultiem veelzijdig. Alle modulaire banken zijn volledig naar eigen smaak in te richten in grootte, breedte en elementen. Hoekbank? U-bank? 2-zits bank? Bepaal het zelf! Perfect voor iedere woonkamer en woning. Of je nu klein woont, bijvoorbeeld in een Jaren ’30 woning of juist ruim in een nieuwbouwhuis met L-vormige woonkamer? Alles kan en alles mag. Visite? Schuif de bank gemakkelijk uit elkaar en maak er meerdere zithoeken van.

#### Mooie rondingen
Neem nu deze bank van Prominent, model Brooklynn met zijn zachte rondingen, mooie elementene en Japandi vormen. Helemaal aan te passen in je eigen stijl, wat dacht je bijvoorbeeld van een comfortabele maar hippe ‘teddy stof’? Deze bank past goed in een Japandi woonstijl omdat deze bank slank is, weinig poespas heeft en goed blendt bij de lichte tinten die deze woonstijl kenmerkt.

#### Als een wolkje
Maar mijn hart gaat ook sneller kloppen van deze bank, de Honolulu. Een fijne, grote bank die waarschijnlijk ploft als een zachte wolk. Je ziet tegenwoordig steeds meer banken met een lijnenspel in de stof, zoals deze. Dit maakt een interieur een stuk spannender! Deze bank is opgesteld in een velvet stof (ook wel velours genoemd), perfect met kinderen doordat je vloeistoffen er zo kunt afvegen.


Ben je toch meer van het old school en gek op banken met pootjes? Ook hier ben je bij Prominent aan het juiste adres. Indien je kiest voor een bank op pootjes, geeft dat de ruimte optisch meer lucht. Ook wederom fijn met kids omdat je gemakkelijker onder de bank kunt stofzuigen. Nieuwsgierig geworden naar meer? Op de site van Prominent kun je vast en zeker de fauteuil of de bank van jouw dromen vinden, voor iedere smaak een geschikte bank!

Tsja en nog een groot voordeel: alle banken van Prominent kunnen behandeld worden tegen vlekken. Dat is wel zo fijn!

Ik ga nog even verder dromen en jullie binnenkort meenemen in mijn zoektocht naar onze nieuwe, perfecte bank. Tot snel!

Dit vind je misschien ook leuk…

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus Style Your Home hoop ik je te kunnen inspireren over allés wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees hier meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIEËN