Upgrade je huis met deze 4 tips

Omdat ik werk bij een makelaarskantoor heb ik wat nuttige tips verzameld! Soms wil je gewoon iets extra's doen voor je huis. Misschien om de waarde van je woning te verhogen, maar het kan ook dat je jouw huis een upgrade wilt geven. Lees je mee?

Je kunt veel dingen doen om je woning een kleine upgrade te geven. Wil je de waarde van je woning verhogen? Of wil je je huis restylen, simpelweg omdat je er nog voor een lange(re) tijd wilt wonen? In mijn werk bij een makelaarskantoor kom ik dagelijks veel tegen, dus hierbij wat nuttige tips!

1. Vloerverwarming aanleggen

Als je op zoek bent naar een combinatie van een upgrade die zowel de waarde van je woning drastisch verhoogt als een upgrade die jouw leven een stuk aangenamer maakt, dan is vloerverwarming zeker een goede optie. Vloerverwarming leggen hoeft helemaal niet zo ingrijpend te zijn als veel mensen denken. Het hangt af van de grootte van de ruimte en de vloer die je nu hebt. Veel mensen kiezen voor vloerverwarming in de woon- of slaapkamer, maar ook in de badkamer is het erg populair. Zeker in de winter als je uit die koude douche stapt, brrrr. Vraag een vloerverwarming offerte aan bij meerdere aanbieders om prijzen te vergelijken.

2. Dakkapel plaatsen

Het plaatsen van een dakkapel zorgt ervoor dat jij meer ruimte krijgt in huis. Ook heb je op je zolder vaak een stuk meer licht. Dat is fijn, want de zolder wordt op deze manier veel praktischer en geef je meer mogelijkheden om deze te gebruiken. Zo zou je van de zolder bijvoorbeeld gemakkelijk een volwaardige slaapkamer kunnen maken. Een dakkapel plaatsen gaat vaak vanaf ongeveer drieduizend euro. Het is een investering, maar het is wel een echte upgrade voor je huis.

Ik kan alvast verklappen dat een nieuwe dakkapel plaatsen ook bij ons hoog op het lijstje staat. Het is het laatste ingrijpende wat nog moet gebeuren aan onze jaren '30 woning!

3. Schilderen

Wanneer je je huis wilt upgraden met een kleiner budget, dan is schilderen een goede optie. Witte muren vergelen in verloop van tijd. Een nieuw laagje verf geeft je huis dus al een hele nieuwe uitstraling. Het voelt fris en weer als nieuw aan. Het is ook leuk om voor een hele nieuwe kleur te gaan, dat is helemaal een upgrade! Kies bijvoorbeeld voor één van de trendkleuren van nu.

4. Nieuwe accessoires

Als je je huis wilt upgraden met zo min mogelijk geld, dan kunnen een aantal accessoires ook al heel veel doen voor je huis. Met een krap budget ga je langs de kringloopwinkel. Daar hebben ze vaak leuke kaarsenhouders, beeldjes en andere accessoires voor in huis. Nieuwe items geven vaak ook al een hele andere sfeer in huis. Of koop een nieuw vloerkleed, warme voetjes en isolatie in één.

Dit zijn enkele tips die ik heb opgesomd, volgende keer weer wat tips die je helpen de waarde van je woning te verhogen! Wat doe jij om de waarde van je woning te verhogen? En zit je er ook over na te denken om je woning te koop te zetten?

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Homedeal.nl, dit betreft een gesponsorde blogpost.


Reacties

Celeste Volpe 3 years ago

Hoi! Ik was benieuwd naar de kleur op de muur. Het kleurtje bij de piano.

Stephanie 4 years ago

Hoi!
Ook ik ben benieuwd naar de beige kleur op de muur bij de piano! Weet je toevallig nog wel het is?😇
Groetjes Stephanie

Zoey 4 years ago

Hoi! Ik was benieuwd naar de kleur op de muur. Het kleurtje bij de piano.

Zoey 4 years ago

Hoi! Ik was benieuwd naar de kleur op de muur. Het kleurtje bij de piano.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *