Verliefd op Muuto

Ik heb een nieuwe aanwinst in huis! Hij is handig, mooi en stijlvol. Ben je benieuwd naar mijn nieuwste aanwinst? Lees dan snel verder!

Sinds een paar weken ben ik helemaal verliefd op de warme rood, roze en terra tinten die veel voorbij komen op internet. Deze tinten maken de koude winterdagen een stuk vrolijker en ogen gezellig en warm! En kleur mag tegenwoordig in interieurs.
Voor onze rondslingerende spulletjes zocht ik een fijne opberger dus besloot ik een kijkje te gaan nemen op internet. Na zoeken op de termen 'rood' en 'design opbergmanden' kreeg ik al snel de mooie mand van Muuto te zien. In veel kleuren verkrijgbaar, fijn!

De prachtige Restore mand is ontworpen door designer Mika Tolvanen. Hij ontwerpt trouwens een groot deel van de collectie van Muuto, gaaf he?

Toen de mand bezorgd was kon ik niet wachten de doos te openen. De mand zat mooi verpakt in een speciale beschermhoes, super fijn voor als je hem tijdelijk wilt opbergen. Ik ben vooral erg weg van de tint, het is niet rood, ook geen roze maar een beetje koraalrood? Een hele warme, maar toch frisse kleur. Ik had al enkele recencies online gelezen over dat het materiaal van de mand tegen zou vallen, maar niets is minder waar. De mand is stevig en gemaakt van speciaal vilt, wat polymeervilt heet. Een leuk weetje; de Muuto mand is van gerecyclede PET flessen gemaakt, vandaar ook de naam Restore.

Zoals je ziet is onze kat Jip ook gek op de mand! Hij heeft er zelfs al een aantal uurtjes in geslapen, en zeg nu zelf, echt een super stylish kattenmand hihi.

Deze beauty is verkrijgbaar in meerdere trendkleuren (mosterdgeel, zachtgroen, muisgrijs) en vooral een stijlvolle opberger! Weg met die lelijke opbergdozen, deze mand van Muuto is jou nieuwe beste vriend!

Wat vind jij van deze kleur in ons interieur? En ben je net zo weg van de mand als ik?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog zul je altijd een eerlijke review vinden over een bepaald merk of product


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *