Voor het eerst op vakantie met baby

Oh zo spannend! Wij gaan op vakantie met Nore en hebben vannacht voor het eerst overnacht in een hotel met haar. Hoe dat ging?

Ik vind het zo spannend jongens, we gaan voor het eerst 8 dagen op vakantie met onze kleine spruit van net 6 (!) maanden. Vliegen, reizen, wachten in de terminal, alles gaat vanaf vandaag gebeuren. Wat ook heel spannend was, was onze eerste overnachting in een hotel. We hebben namelijk afgelopen nacht geslapen in een prachtig designhotel in Maastricht, Dormio hotels.

Het leek ons, vooral met een baby, wel zo verstandig te overnachten in de buurt van het vliegveld. We vliegen vanaf Maastricht en dat is al gauw bijna 2 uur rijden voor ons. Ik zag het niet zitten om midden in de nacht te vertrekken met een baby. Dus zo geschiedde!

Op uitnodiging van Dormio besloten we het gewoon te proberen en te kijken hoe het gaat. En het is onze reuze meegevallen! Er was een waterkoker aanwezig om voedingen mee te maken, een luxe keuken en zelfs een vaatwasser. Zo handig! Gelukkig, want ik had al stress bij de gedachte zonder waterkoker te zitten.

Waar ik bang voor was, was een nacht met een huilende baby, en dat de andere hotelgasten gestoord zouden worden, maar dat gebeurde niet. Nore sliep prima in het babybed wat ze later op de hotelkamer brachten. Maar wat wil je ook met zo'n mooie designkamer ;-)

Overigens is dit hotel én het prachtige bijbehorende park echt de moeite waard om eens te boeken! Kijk die omgeving, die prachtige Instagram-proof vakantiehuisjes en dan ook nog eens dichtbij Maastricht. In de foodcourt kan je genieten van de lekkerste kleine gerechtjes en bij het bakkertje kan je verse broodjes halen 's ochtends vroeg.

En dat restaurant op de hoogste verdieping. In één woord geweldig! Wij komen hier graag nog eens terug.

We kregen van jullie ook hele fijne tips, zoals: gewoon gaan, niet te veel verwachtingen hebben en vooral voldoende kleren inpakken. Ik denk nu nog steeds, zijn we niets vergeten? Wat als de vlucht niet goed gaat, ze moet huilen, niet wil slapen, etc, etc? Maar na een fijn ontbijtje in dit hotel en een flinke slok koffie kan ik zeggen, let's do this. Deze hotelovernachting heeft ons vertrouwen gegeven en we hebben er zin in!

Jullie lezen/horen vanzelf hoe het is gegaan haha. Ik ga wel een paar dagen echt even Instagram-detoxen. Maar zal zeker eventjes delen hoe de vlucht is verlopen! Houdt daarom mijn Instagram in de gaten!

Liefs, Greet
Deze blogpost is gesponsord, wij sliepen op uitnodiging van Dormio in dit fantastische nieuwe hotel. Dankjewel Dormio voor de goede zorgen!


Reacties

Sanne 4 years ago

Dat lijkt me echt een hele onderneming, vandaar dat ik nu ik nog kinderloos ben ik altijd het gevoel heb dat ik nog zo veel mogelijk móet reizen “nu het nog kan”, haha. Probeer dat wel los te laten. Hele fijne vakantie, het gaat vast goed komen, dus geniet er van! :)

Ciska 4 years ago

Veel plezier! Geniet 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *