Voor het eerst op vakantie met baby

door | sep 29, 2019 | mama | 0 Reacties

Ik vind het zo spannend jongens, we gaan voor het eerst 8 dagen op vakantie met onze kleine spruit van net 6 (!) maanden. Vliegen, reizen, wachten in de terminal, alles gaat vanaf vandaag gebeuren. Wat ook heel spannend was, was onze eerste overnachting in een hotel. We hebben namelijk afgelopen nacht geslapen in een prachtig designhotel in Maastricht, Dormio hotels.

Het leek ons, vooral met een baby, wel zo verstandig te overnachten in de buurt van het vliegveld. We vliegen vanaf Maastricht en dat is al gauw bijna 2 uur rijden voor ons. Ik zag het niet zitten om midden in de nacht te vertrekken met een baby. Dus zo geschiedde!

Op uitnodiging van Dormio besloten we het gewoon te proberen en te kijken hoe het gaat. En het is onze reuze meegevallen! Er was een waterkoker aanwezig om voedingen mee te maken, een luxe keuken en zelfs een vaatwasser. Zo handig! Gelukkig, want ik had al stress bij de gedachte zonder waterkoker te zitten.Waar ik bang voor was, was een nacht met een huilende baby, en dat de andere hotelgasten gestoord zouden worden, maar dat gebeurde niet. Nore sliep prima in het babybed wat ze later op de hotelkamer brachten. Maar wat wil je ook met zo’n mooie designkamer ūüėČ

Overigens is dit hotel √©n het prachtige bijbehorende park echt de moeite waard om eens te boeken! Kijk die omgeving, die prachtige Instagram-proof vakantiehuisjes en dan ook nog eens dichtbij Maastricht. In de foodcourt kan je genieten van de lekkerste kleine gerechtjes en bij het bakkertje kan je verse broodjes halen ‘s ochtends vroeg.


En dat restaurant op de hoogste verdieping. In één woord geweldig! Wij komen hier graag nog eens terug.


We kregen van jullie ook hele fijne tips, zoals: gewoon gaan, niet te veel verwachtingen hebben en vooral voldoende kleren inpakken. Ik denk nu nog steeds, zijn we niets vergeten? Wat als de vlucht niet goed gaat, ze moet huilen, niet wil slapen, etc, etc? Maar na een fijn ontbijtje in dit hotel en een flinke slok koffie kan ik zeggen, let’s do this. Deze hotelovernachting heeft ons vertrouwen gegeven en we hebben er zin in!

Jullie lezen/horen vanzelf hoe het is gegaan haha. Ik ga wel een paar dagen echt even Instagram-detoxen. Maar zal zeker eventjes delen hoe de vlucht is verlopen! Houdt daarom mijn Instagram in de gaten!

Liefs, Greet
Deze blogpost is gesponsord, wij sliepen op uitnodiging van Dormio in dit fantastische nieuwe hotel. Dankjewel Dormio voor de goede zorgen!

Dit vind je misschien ook leuk…

Doen! Twinnen met je kindje

Doen! Twinnen met je kindje

We zien het steeds vaker, leuk! Twinnen met je dochter, twinnen met je zus of zelfs met je man of het hele gezin. Maar denk je "wat is twinnen"? Het is eigenlijk niets meer of minder dan het zelfde dragen. Zoals je tweelingen hetzelfde aankleed, kan je ook je zoon of...

Schoencadeautjes inspiratie voor je dreumes

Schoencadeautjes inspiratie voor je dreumes

Vorig jaar vierden wij ook Sinterklaas met de familie, maar toen was Nore nog maar een half jaar oud. Die heeft er toen dus weinig van meegekregen. Dit jaar is dat wel anders. Ze zegt al steeds "Klaas"! En zingt de liedjes stilletjes mee. Het is echt al heel schattig....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus¬†Style Your Home¬†hoop ik je te kunnen inspireren over all√©s wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees¬†hier¬†meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIE√čN