Zo pas ik de trendkleur Camel toe in huis

Onze woonkamer heeft weer een prachtige mini make-over gekregen! Ik ben er zo blij mee, lees je mee?

Het is al even geleden dat ik onze woonkamer deelde op het blog, maar wauw wat ben ik blij met het resultaat! Wat een nieuwe bank, andere plankjes en decoratie wel niet kan doen voor een ruimte.

Een poos geleden spotte ik onze velvet bank in een andere kleur bij iemand op Instagram. Ik was gelijk verkocht en wist dat ik deze honing goude kleur moest hebben, aangezien ons interieur ook bestaat uit poeder en beige/gouden tinten. Ik was onze andere bank zat. De kleur neigte altijd naar blauw en was lastig te combineren met warme kleuren. En veel mensen hadden inmiddels dezelfde bank.

Stay golden

Dus besloot ik voorzichtig aan Maurice te vragen of hij het goed vond. En ja, hij vond het goed! Ik zette onze velvet bank op Marktplaats en wachtte geduldig af. Een paar weken later was onze oude bank verkocht en bestelde ik deze gouden troon!

Ik vind de tint van deze bank nu perfect passen in ons interieur. Natuurlijk wisten wij dat deze al heel fijn zat, dus geen twijfels. De gouden gloed geeft onze woonkamer nu een hele luxe en warme uitstraling, zelfs zonder nieuwe kussentjes of de muur geverfd te hebben.

Bij Sweet Living shop bestelde ik de bijzettafel met webbing die bij/naast de bank staat. Super handig om spulletjes op te stallen, en zodra Nore kan lopen verhuist dit tafeltje naar de overloop. Ik ben niet bang om goud toe te passen in huis, want het zorgt voor instant warmte.

De witte fotoplanken kocht ik bij de Ikea, ik hing er 3 achter elkaar op in dezelfde lengte als de bank. Zo benadruk je de lengte van de bank nog meer. Op de plankjes nieuwe accessoires en posters van Juniqe artshop. Ik vind het ideaal om deze fotoplanken in huis te hebben, lekker afwisselen zonder dat ik constant gaten moet boren! De planken zijn breed genoeg om ook andere kleine spulletjes op te zetten. Er komen nog foto's van Maurice, Nore en van mij bij.

De rieten stoel die in Nore's kamertje staat is ook nieuw. En hij zit met een gezellig schapenvachtje erin zo lekker. Een beetje een mix tussen een lounge stoel en een eetkamerstoel. Ik ben er blij mee. Ook weer van Sweet Living Shop ;-) hij staat trouwens ook prachtig beneden!

Ondertussen ben ik met een toffe DIY bezig voor ons tv-meubel. Binnenkort daarvan het resultaat ook online! Wat vind jij van deze mini make-over in de woonkamer?

Deze blog is gesponsord en bevat posters van Juniqe en spulletjes van Sweet Living Shop. Deze producten heb ik gekregen.


Reacties

Danielle 3 years ago

De muur achter de tv vind ik ontzettend gaaf. Is dat behang?

Greet 3 years ago

Ja, klopt dat is behang van de Karwei!

gemmei 3 years ago

Hallo,

echt mooi :) Welke kleur en merk is de vloer misschien? :)

bedankt!

Nith 3 years ago

Very lovely! Curious what shade of white you’ve used on the walls? :)

Sanne 4 years ago

Hi, ik ben erg nieuwsgierig welke rozetint er op je muur zit?

Gr

Greet 4 years ago

Dat is Urban Taupe van Flexa :-)

esther 4 years ago

Wat een mooi geheel zeg, écht heel warm ondanks al het wit in huis!
Ik zou heel graag willen weten welke kleur het vlak achter de piano heeft? Vind het echt een prachtig contrast namelijk! :)

Eefje 4 years ago

Nu ben ik wel heel benieuwd welke bank dit is en waar je deze gekocht hebt? 😊 Hij staat supermooi!

Greet 4 years ago

Hi Eefje, die is van Be Pure Home, mooi he? Ik ben er ook heel erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *