Zo vind ik de mooiste aankopen op Marktplaats

door | jun 4, 2019 | interieur | 0 Reacties

Marktplaats. Je moet er van houden. Ik had er vroeger echt een haat/liefde verhouding mee want 9 van de 10 keer kwamen mensen nooit opdagen als je een deal had gesloten via Marktplaats. Zelf verkoop ik af en toe eens wat, maar liever koop ik spulletjes via deze site. Zo kwam ik er achter dat de mooiste merkkleertjes op Marktplaats staan, vaak voor een prikkie! Ik geef een paar gouden tips voor het kopen op Marktplaats. Sla jij je slag?

#### Ideaal voor babykleertjes
Marktplaats is een walhalla voor jonge moeders! Je kunt er de mooiste tweedehands kleertjes vinden, want baby’s groeien snel weer uit de kleine maatjes. Daardoor is er een overvloed aan kleding op Marktplaats te koop. Ook babynestjes, wiegdekentjes en wiegjes worden er volop aangeboden. Je hebt dus gauw al succes met je verkopen en iedere dag komen er duizenden nieuwe resultaten online!


Tuinbroekje van de Zara via Marktplaats

#### Stel zoekresultaten in
Hoe ik de mooiste merkkleertjes vind? Simpel! Ik stel meerdere zoekresultaten in. Zo zoek ik iedere dag op bijvoorbeeld ‘MarMar Copenhagen’, ‘Zara’, of ‘Maed for Mini’. Je krijgt iedere dag mail zodat je als eerste op de hoogte bent als mensen een nieuwe advertentie plaatsen. Want ook hier geldt, hoe sneller je reageert, hoe eerder de deal gesloten is. Zo vond ik al een prachtige leopard legging van Maed for Mini (die overal uitverkocht is).

#### Voer kenmerken in
Zoek je bijvoorbeeld kleertjes voor je zoontje met maat 62? Zoek dan vooral op bijvoorbeeld ‘Zara jongetje 62’ en je vind sneller waar je naar op zoek bent. Hoe specifieker, hoe beter. Hier onder zie je mijn zoekresultaten. En nu niet allemaal massaal gaan kopen h√©? ūüėČ

#### Vraag om foto’s
Heel belangrijk, vooral bij het aanschaffen van kleding via Marktplaats, vraag om foto’s. Dat kunnen bijvoorbeeld foto’s zijn met een meetlint naast het kledingstuk zodat je zeker weet dat het past of puur om te zien of de stof niet pilt.

#### Verzending via brievenbuspost
Wat zo ideaal is aan het kopen van kleding is dat dit meestal door de brievenbus past. Je maakt geen onnodige extra kosten want vaak ben je maar een paar postzegels kwijt en is je aankoop alsnog heel betaalbaar!


Het pakje met bloemetjes van Konges Slojd kocht ik via Marktplaats

#### Check de advertenties van verkoper
Zie je een tof item? Check dan altijd nog de advertenties van de verkoper. Wie weet verkoopt hij of zij nog meerdere spulletjes die je aanspreken en kan je er een leuk prijsje van maken ūüėČ Zo kocht ik vorige week een limited edition setje van H&M en een tuinbroekje van de Zara bij dezelfde verkoper.

#### Onderhandel
Kijk hoe lang een advertentie al online staat en of er biedingen zijn uitgebracht. Staat een advertentie al heel lang te koop dan kan je een lager bod doen.

#### Vertrouw!
Het is natuurlijk altijd een risico als je iets koopt via Marktplaats wat je niet gezien hebt, maar met kleding kan er vaak niet veel misgaan. Hoe tof is het als jij een leuk merkbroekje hebt gevonden en deze bij jullie thuis een tweede leven krijgt?

In het kader van duurzaamheid is het ook fantastisch om kleertjes te kopen via Marktplaats. Ik ben echt helemaal fan, vooral omdat Nore keihard groeit. Wat vind jij van het kopen van tweedehands spulletjes?

Deze blog is niet gesponsord en schreef ik omdat er veel vraag naar was. Bedankt voor het lezen!

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus¬†Style Your Home¬†hoop ik je te kunnen inspireren over all√©s wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees¬†hier¬†meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIE√čN