Zuiver Albert Kuip stoel

Oooh, ik ben weer eens gevallen voor een hele mooie stoel! En dit is een blijvertje. Ben jij benieuwd welke? Lees dan mee.

Sinds wij onze ronde eettafel hebben, vind ik het echt een feestje om te kijken naar Design stoelen. Wat een keuze! Ik ben een tikkeltje wispelturig dus een tijdloos design is voor mij het meest geschikt ;-)
Bij MisterDesign bestelde ik een hele gewilde stoel, namelijk de Albert Kuip Stoel van het Nederlandse Zuiver. Ik moest er een paar weken op wachten maar dit was het helemaal waard. Toen de stoel bezorgd werd, kon ik niet wachten om hem in elkaar te gaan zetten. Met behulp van mijn vriend was de stoel binnen 10 minuten in elkaar gezet. De stoel is robuust en heel stevig wat het in elkaar zetten makkelijker maakte. Zuiver levert er standaard een zakje met schroefjes bij.

De Albert Kuip stoel is ontworpen door de designers van APE Amsterdam. Een gouden combinatie als je het mij vraagt. De kleur taupe is werkelijk fantastisch! Deze staat en matcht als 2 druppels water met de beige muurkleur, wat mooi. Ik vind het altijd fijn als meubels bij elkaar passen maar deze stoel van Zuiver gaat als het ware op in de muur. Tijdloos en doordat de kleur zo soft is, combineert hij fijn met allerlei tinten, zoals groen, zachtroze, grijs, oranje en okergeel.

Een belangrijk detail; zit hij comfortabel? Het zitvlak is breed en de stoel is een tikje flexibel waardoor de zit stevig is. Je hebt geen kussen nodig in deze stoel. De stoel is zelfs geschikt voor een aantal uur tafelen met vrienden door zijn stevigheid. En wat ik heel fijn vind, de rugleuning is lang waardoor je tijdens het zitten genoeg steun hebt aan je rug. De stoel is licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Mocht je niet van taupe houden, dit model is ook nog verkrijgbaar in wit, grijs, roze en lichtgrijs. Ik vind de Albert Kuip bijzonder goed te combineren in ons interieur, zelfs met de felgroene OMG stoel van Zuiver is het geen mismatch!

Welke zou jij kiezen?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Ik geef altijd eerlijke reviews over producten of een merk.


Reacties

Milou 6 years ago

De witte Albert Kuipstoelen heb ik al in huis, maar ben toch wel benieuwd waar je de tafel vandaan hebt 🙈.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *