Zuiver Albert Kuip stoel

door | feb 23, 2017 | interieur | 0 Reacties

Sinds wij onze ronde eettafel hebben, vind ik het echt een feestje om te kijken naar Design stoelen. Wat een keuze! Ik ben een tikkeltje wispelturig dus een tijdloos design is voor mij het meest geschikt ūüėČ
Bij MisterDesign bestelde ik een hele gewilde stoel, namelijk de Albert Kuip Stoel van het Nederlandse Zuiver. Ik moest er een paar weken op wachten maar dit was het helemaal waard. Toen de stoel bezorgd werd, kon ik niet wachten om hem in elkaar te gaan zetten. Met behulp van mijn vriend was de stoel binnen 10 minuten in elkaar gezet. De stoel is robuust en heel stevig wat het in elkaar zetten makkelijker maakte. Zuiver levert er standaard een zakje met schroefjes bij.

De Albert Kuip stoel is ontworpen door de designers van APE Amsterdam. Een gouden combinatie als je het mij vraagt. De kleur taupe is werkelijk fantastisch! Deze staat en matcht als 2 druppels water met de beige muurkleur, wat mooi. Ik vind het altijd fijn als meubels bij elkaar passen maar deze stoel van Zuiver gaat als het ware op in de muur. Tijdloos en doordat de kleur zo soft is, combineert hij fijn met allerlei tinten, zoals groen, zachtroze, grijs, oranje en okergeel.

Een belangrijk detail; zit hij comfortabel? Het zitvlak is breed en de stoel is een tikje flexibel waardoor de zit stevig is. Je hebt geen kussen nodig in deze stoel. De stoel is zelfs geschikt voor een aantal uur tafelen met vrienden door zijn stevigheid. En wat ik heel fijn vind, de rugleuning is lang waardoor je tijdens het zitten genoeg steun hebt aan je rug. De stoel is licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Mocht je niet van taupe houden, dit model is ook nog verkrijgbaar in wit, grijs, roze en lichtgrijs. Ik vind de Albert Kuip bijzonder goed te combineren in ons interieur, zelfs met de felgroene OMG stoel van Zuiver is het geen mismatch!


Welke zou jij kiezen?

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. Ik geef altijd eerlijke reviews over producten of een merk.

Dit vind je misschien ook leuk…

Trend: modulaire banken van nu

Trend: modulaire banken van nu

Zo, dat is lang geleden! Bloggen? Dat is toch iets van vroeger? Zo voelde het ook echt toen ik weer voor eerst een zinnetje typte op de laptop, vroeger was dit zowat dagelijkse kost. Ik wist zelfs mijn inlog niet meer van mijn eigen blog, des te leuker om het weer op...

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Ons nieuwbouwhuis in anderhalf jaar tijd

Misschien ben je een trouwe lezer, misschien kom je hier voor het eerst, leuk dat je er bent! Ik ben de afgelopen tijd enorm druk geweest met het opzetten van mijn eigen cursus, het klussen in ons huis, alle opdrachten voor Style and Sugar en de interieuradviezen. Het...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Greet

Hi, wat leuk dat je er bent! Via deze interieurblog en mijn cursus¬†Style Your Home¬†hoop ik je te kunnen inspireren over all√©s wat met interieur te maken heeft. Ook geef ik interieuradvies, lees¬†hier¬†meer over mij! Of stuur een mail naar info@styleandsugar.nl. Let’s connect!

CATEGORIE√čN